Kličemo praktikante

Gotovo si kdaj že sanjal, da bi sodeloval pri hudem popotniškem raziskovalnem projektu, kjer je prostor tudi za tvojo idejo, pobudo. Pridobil boš veliko novega znanja, izkušenj in mentorja, ki te vodi skozi proces, za spodbudo pa po uspešno opravljeni praksi dobiš tudi 200 €. Praksa traja štiri tedne, delo pa je časovno prilagojeno glede na vse tvoje obveznosti in hobije (lahko v kosu, lahko razdeljeno). Ker je delo samostojno in v skupini, se dela tako od doma kot na terenu oz. v pisarni.

Za vsakega se kaj najde: medijska pismenost, multimedija, organizacija dogodkov, pisanje člankov, delo z mladimi, ozaveščanje javnosti, sodelovanje z različnimi organizacijami …

Vpiši se v spodnji obrazec do 28.2.2018. Prakso začnemo s sestankom v začetku marca. Več informacij dobiš na nina.debevec@gmail.com ali 040540386.

Popotniški pozdrav: Potuj, Misli, Deli. Ekipa Bivaka te že čaka 🙂

 

Projekt Inkubator 4.0 – družbene pobude za večjo zaposlenost in boljšo prihodnost skozi tristopenjski proces usposabljanj mladim pomaga do zaposlitev v svetu 4.0. Vanj bo vključenih vsaj 320 mladih, vsaj 32 od teh pa se jih bo tekom projekta zaposlilo. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.