Tečaj popotniške Kitajščine

Po zaključku praznovanja dveh evropskih novih let prihaja sedaj še praznovanje kitajskega novega leta (28. januar). Prihaja tudi čas potovanj v toplejše kraje in zato bomo v februarju v Jezikovnem Mestu organizirali HITRI TEČAJ POPOTNIŠKE KITAJŠČINE. V 10 urah se bomo naučili osnove, ki nam bodo prišle prav med potovanjem.

BREZPLAČNA URA KITAJŠČINE     26. 1. 2017         17h-18h

Prvo srečanje bo prav posebno. Čakajo nas prvi stiki s kitajskimi besedami, zvoki, glasbo in kulturo. Skozi ta doživetja nas bo popeljala učiteljica kitajščine Maja, diplomirana sinologinja in ljubiteljica kitajske medicine. Nato pa nas bo po Kitajskih kotičkih popeljal Nikola, ki nam bo kitajsko razkazal v popotniški luči. Dobili boste tudi informacije o programu popotniškega novinarstva. Na koncu bomo izžrebali srečneža, ki si bo lahko privoščil kosilo ali večerjo v kitajski restavraciji.

Vabimo te na super dogodek, spoznavanje kulture, jezika, spoznavanje novih ljudi in pripravo na kitajsko novo leto. Prijavi se do srede na spletni strani (da vemo, koliko gradiva naj pripravimo).

Dogodek se bo odvijal na ulici Janeza Pavla II 13 v Ljubljani na Poljanah (na Socialni Akademiji). V bližini je možno parkirati za 0,70 eur, vozijo pa tudi mestni avtobusi linije 2, 13, 11.

 

ČE ŽELIŠ, LAHKO NADALJUJEŠ NA HITREM TEČAJU KITAJŠČINE V ŽIVO

10-urni tečaj v skupini v živo: 2x torek in 3x četrtek 17:00 – 18:45

  1. 1. torek
  2. 2.četrtek
  3. 2.torek
  4. 2.četrtek

Cena preostalih srečanj je le 40 €.

 

LAHKO PA NADGRADIŠ SVOJE ZNANJE NA INDIVIDUALNEM TEČAJU PREKO SKYPE

 

Več info o kitajščini: http://www.jezikovno-mesto.com/kitajscina

Več info o popotovanju po kitajski: http://www.shappa.si/potovanja/azija/potovanje-kitajska.html